Feature Image

Verkoopwagen

Verkoopwagen met koffiemachine en koeling

0 ( 0 Reviews )
Meerdere dagen is meer korting! Voer de datums in en u ziet de korting. Bij meer dan 4 dagen brengen wij graag een gepaste offerte…
Party Verhuur

Koffiemachine (La speziale)

Onze verkoopwagen is uitgerust met een koffiemachine. Deze werkt op “pods” die apart bij besteld moet worden. De machine is aan te sluiten op een drinkwaterpunt (gardena aansluiting), dit heeft wel de voorkeur. Wat ook kan is dat de machine het water aanzuigt vanuit een watertank (staat in de wagen).

 

Koeling

De wagen is ook voorzien van een Gamko koeling met flessennest. In deze koeling is ruimte voor ongeveer 8 kratten aan 0.2 l. flessen en dan nog de flessennest (voor de aangebroken flessen wijn).

Wij kunnen ook voor u de verkoopwagen vullen met dranken. Voeg deze toe aan de winkelwagen samen met de verkoopwagen.

Hoe werkt het?

U betaald € 5,00 per krat en € 2,00 per fles wijn als voorschot. Bij het ophalen van de verkoopwagen gaan we samen met u bekijken wat er nu daadwerkelijk opgegaan is en dat bedrag wordt verrekend met het door u al betaalde voorschot. Daarna maken wij een rest factuur van de dranken.

Let op!

  1. Als het voorschot hoger is dan het daadwerkelijke verbruik van de dranken? Dan ontvangt u het verschil niet van ons terug.
  2. U betaald geen emballage kosten dus bij vermissing brengen wij dit in rekening.