Themakist Prinsessen

Themakist Prinsessen

Vraag een meisje wat ze later wil worden en de meeste zullen zeggen PRINSES! Organiseer dan een prachtig prinsessen feestje voor haar en laat haar een dag genieten als een echte prinses met haar vriendinnen. Nodig ze uit met de uitnodigingen uit het draaiboek.Verander uw huis in een paleis met de prachtige spulletjes uit de kist. Overal is aan gedacht want een prinsesje zit natuurlijk wel op mooie kussentjes en met echte stoellinten om de stoel.

Tover de kindjes om tot prinsessen met de prachtige jurkjes die zijn meegeleverd. Ga leuke spelletjes met ze doen of loop een speurtocht. Deze zet je uit met de bijgeleverde pijlen of lintjes. Hang de opdracht kaartjes op en kies zelf welke opdrachten je voor de speurtocht wilt gebruiken. In het draaiboek staan nog meerleuke tips om van de speurtocht een groot succes te maken zoals na elke opdracht een mooi bedeltje te geven zodat ze onderweg een armbandje kunnen rijgen.In de kist zitten kroontjes die de kinderen kunnen kleuren en wat gelijk ook een hele leuke knutselactiviteit is voor de prinsessen. De kroon kunnen ze mee naar huis nemen. Zet na het kleuren de kroontjes op en speel het “wat ben ik spel”. Ook leuk om te doen is een parcours uitzetten voor een stokpaarden race en wat dacht u van de hoge hakken race of prinsessen memorie. Niet te vergeten het hilarische spel kus de kikker, waar de prinsesjes met een blinddoek en lippenstift op een kikker op papier moeten kussen. Daarnaast zijn er nog zoveel spelletjes voor de prinsesjes die allemaal uitgewerkt staan in het draaiboek. Kijk voor een compleet overzicht van wat er in de kist zit bij “hoe werkt het”.

Geef de prinsessen een mooi diploma en als ze naar huis gaan kunt u nog het uitdeel zakje meegeven. Komen er ook jongens? Geen probleem. Geef dit aan ons door dan doen we er nog ridder pakken bij.

Wilt u gelijk weten of uw kist op de gewenste datum nog beschikbaar is? Klik dan op “Datum” onder de tekst “Afhaaldatum en tijd”. Lichtgekleurd is beschikbaar en donkergekleurd is niet beschikbaar.

Afmeting (cm): 80 x 50 x 50 (L x B x H)
Leeftijd: 4 – 8 jaar
Vervoer: Personen auto of groter
Prijs op basis van: per dag
Afhalen mogelijk: Ja
Leeftijd 4-8

  • Max 8 kinderen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gehuurd, kunnen een recensie achterlaten.