Themakist Piraat

Themakist Piraat

Uw zoon of dochter wil een echt piraten feest! Stop dan maar met zoeken want als u deze kist huurt heeft u het meest complete en verzorgde kinderfeestje allemaal in 1 kist. In de kist zitten een heleboel luxe decoratieve spullen om uw huis te versieren tot een heus piraten hol, maar ook kunnen de kindjes zichzelf helemaal om toveren tot echte stoere piraten. We hebben kleding voor jongens en meisjes en alles wat een piraat nodig heeft om te overleven.
U hoeft zich niet druk te maken welke spelletjes u moet verzinnen want deze staan allemaal uitgewerkt in het draaiboek. Bij de meeste spellen zijn de attributen meegeleverd en dit allemaal op het piraten thema. Een cd met piraten muziek om alle piraten helemaal in de sfeer te brengen. Er zit een compleet uitgewerkte speurtocht in, de bewegwijzering kaarten en de opdracht kaarten zitten al in de kist en deze kunt u dus zo ophangen. Kleurplaten, knutsel ideeen, traktaties enz enz…
En om het u gemakkelijk te maken hebben we al geweldige leuke uitnodigingen en diploma’s gemaakt. Om het feest helemaal af te maken zitten er nog uitdeel zakjes in om mee te geven.
Kijk voor een compleet overzicht van de inhoud bij inhoud “Hoe werkt het”.

Wilt u gelijk weten of uw kist op de gewenste datum nog beschikbaar is? Klik dan op “Datum” onder de tekst “Afhaaldatum en tijd”. Lichtgekleurd is beschikbaar en donkergekleurd is niet beschikbaar.

Afmeting (cm): 80 x 50 x 50 (L x B x H)
Leeftijd: 4 – 8 jaar
Vervoer: Personen auto of groter
Prijs op basis van: per dag

Afhalen mogelijk: Ja
Leeftijd 4-8

  • Max 8 kinderen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gehuurd, kunnen een recensie achterlaten.